Categories: Ajankohtaista
      Date: 8.2.2019
     Title: Kinnalan Taimistolle haetaan työnjohtajaa

Oletko sinä etsimässä uusia haasteita sekä kenties haluaisit edetä urallasi? Nyt sinulle olisi siihen loistava mahdollisuus!
  
Etsimme innokkaaseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöön
 
TYÖNJOHTAJAA
 
vakituiseen työsuhteeseen edeltäjän eläköitymisen lähestyessä. Työnjohtajan vastuualueina ovat erityisesti avomaan taimitarhatuotanto, viljelysuunnitelmat, kasvinsuojelu- ja lannoitustehtävät, kastelujärjestelmien hallinta sekä käytännön viljelytoimenpiteet. Työjohtajana myös johdat rohkeasti tiimiä niin käytännön työssä, rutiinitehtävissä kuin sesongin kiirehetkissä sekä vastaat kausityöntekijöiden rekrytoinneista. Haluat olla ohjaamassa motivoitunutta ja ahkeraa tiimiä onnistumaan työssään. Työskentely on sinulle luontevaa niin kädet mullassa kuin tietokoneenkin äärellä.
 
Odotamme hakijalta puutarha-alan ammattitutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta taimitarhatyöskentelystä. Etsimämme työnjohtaja on valmis joustamaan sekä auttamaan kaikilla eri taimiston osa-alueilla. Aikaisempi kokemus työnjohdollisista tehtävistä on eduksi sekä tarvittaessa hallitset kommunikoinnin englannin kielellä.
 
Valitulle henkilölle on tarjolla ympärivuotinen työpaikka, monipuolinen työnkuva, innokas ja avoin tiimi sekä mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Työt alkavat huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan.
 
Jos sinua kiinnostaa vastuullinen työ kauniissa ympäristössä, niin lähetä pian hakemuksesi. Hakuaika tehtävään päättyy 24.02.2019. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.
 
Lisätiedot ja hakemukset: Barona / henkilöstökonsultti Miia Leponen, 040 6859 792, miia.leponen@barona.fi