logo

Viiniköynnökset

 
1298 VITIS 'ZILGA' tarhaojukkaviini

Erittäin talvenkestävä, voimakaskasvuinen latvialainen risteymä, jonka rypäleet kypsyvät varmimmin muovihuoneessa. Erityisen lämpimillä paikoilla, kuten eteläseinustalla, sato tosin ehtii  valmistua avomaallakin. Rypäleet ovat tummansiniset, pienehköt–keskikokoiset, aromiltaan miellyttävän mustikkamaiset. Sato on huonommissakin oloissa hyvä; parhaimmillaan yhdestä taimesta saadaan rypäleitä jopa 30 kg vuodessa. Rehevää köynnöstä kannattaa leikata kahdesti vuodessa, jotta rypäleet saavat riittävästi valoa ja kypsyvät ajoissa.

I–V A Tuo Ra+++

Yleisin taimityyppi ja koko: astiataimena 20–40 cm.

product
 
1734 VITIS VINIFERA 'FABEL' aitoviiniköynnös

Rehevä aikainen tuulipölytteinen lajike. Se on istutettava viherhuoneeseen, kasvihuoneeseen tai avomaalle paikkaan, joka on erityisen lämmin ja suojainen. Marjat ovat pienehköt, vaaleat, kypsinä punertavat ja makeat. Leikattu kasvi antaa satoa 4–5 vuoden kuluttua istutuksesta.

tarjonnan mukaan.

(I–II) A Tuo Ra+++

Yleisin taimityyppi ja koko: astiataimi 30–50 cm, kysynnän ja

product
 
1735 VITIS VINIFERA 'SUMMER SWEET' aitoviiniköynnös

Hillittykasvuinen aikainen tuulipölytteinen lajike. Istutettava viherhuoneeseen, kasvihuoneeseen tai avomaalle paikkaan, joka on erittäin lämmin ja suojainen. Marjat ovat melko pienet, siniset, mehukkaat ja erittäin makeat. Leikattu kasvi antaa satoa noin 4 vuoden kuluttua istutuksesta.

(I–II) A Tuo Ra+++

Yleisin taimityyppi ja koko:

astiataimi 30–50 cm, kysynnän ja tarjonnan mukaan.

product
 
1943 VITIS 'SOMERSET SEEDLES' Aitoviiniköynnös

Makea siemenetön vaaleanpunainen rypälelajike.

istutus suotuisalle lämpimälle paikalle

Menestymisvyöhyke 1-?

product

Evästeet